oktoberfärger

insåg precis att jag bara köpt kläder med oktoberfärger den senaste veckan.

 


tentatristess
idag skriver jag tenta och färgar ögonbrynen.
jag har hemskt tråkigt.

hela livet var ett disco


APA


the deep forest of småland


bob hanson + cut

idag såg jag bob hanson. han satt utanför ett café i höstkylan på söder och drack kaffe och skrev poesi. tänker jag mig i alla fall. jag hann inte se så noga, eftersom jag blev glad och generad och följaktligen slog ner blicken och ökade på stegen. det var ungefär allt som hände idag, om man bortser från att jag skar mig i pekfingret och blödde ner en hög champinjoner. fast det var väl föga upphetsande.

pic


MORTE

krokig och snabb skiss med fantastiskt skeva proportioner från häromdan. och sladden till scannern har jag glömt hemma.


01.35


dricker lapsangte blandat med halvfin rökig whisky ur muminmugg, superkombo.
försöker komma loss med seg tenta som inte vill sig.

väntar på min grabb, fast jag vet att han inte kommer hem ikväll. 'träffade moneybrother', skriver han, 'hej hå gripn', 'vad jag älskar dig?'. vill helst gå och lägga mig och ta några atrax eller en propovan och sova så länge att jag säkert vet att han kommer vara här när jag vaknar. inte för att jag har ångest, utan för att jag är ensam och uttråkad.

tänker att jag ska ta ett vuxet beslut istället, för att kompensera vanisnnesimpulsshoppingen tidigare idag, och titta på ännu en föreläsning om design i profession och teori. eller kanske komplettera de där plaggskisserna som egentligen skulle varit inne i söndags.

over and out. (och ursäkta halvberusat fram-på-natten-dravel och fula cambilder.)

whyred

dagen bjöd på outletshopping i barkarby med henrik och tor. tanken var att jag skulle köpa billig vinterjacka, en varm tröja och kanske skor. istället kommer jag hem med en klänning för över tusenlappen. hoppla. jag måste verkligen börja ta ansvar för min ekonomi och andra saker way beyond my maturitylevel.


edie

exakt hur dumt vore det om jag klippte mitt hår pojkkort, lite som edie sedgwick, när jag sparat så länge för att få lite längd på det? jag kommer förmodligen ångra mig hur mycket som helst va?


2009-10-05två helt galet söta jackor från Ida Sjöstedt. den svarta får nog bli min nya vinterjacka. jag känner att jag dör lite om jag inte får tag på den.

machinarium

 

 

det här måste vara det sötaste spel jag sett. du är en liten robotkille som ska ta dig genom en värld byggd av skrot för att rädda din robotflickvän. helt bedårande.
demon kan du ladda ner här.

2009-10-02

när jag kom hem i går morse ville jag helst av allt sätta mig längst upp i det övergivna flygledartornet jag bor granne med och röka en cigarett. det gick inte. längst uppe på flygledartornskullen stod en grävskopa och tuggade på en smulig hög cement och betong. eller vad det nu är man bygger flygledartorn av.

?

VART ÄR JAG PÅ VÄG? egentligen?

19 h

19 timmar har jag det gångna dygnet ägnat åt dansande, vindrickande, snubblande, sjungande, studsande och skrattande, runt runt runt på olika ställen i stockholm; hos henrik, på spybar, henrik igen och tillslut hemma. 19 timmar i rad. vid tolv idag var det nog. åh gudar, vad ska det bli av mig?


RSS 2.0