NÅGOT MÅSTE HÄNDA!

!

glas

hela golvet är täckt av glas sedan en dag tillbaka, eller två, på grund av ett mindre sammanbrott (som jag inte orkat ta ansvar för än) för lika många dagar sedan. krasar mysigt under fötterna. tur att jag har tofflor. (tor har inga.) bordslampan har visst slutat fungera också, eftersom jag lobbade tidigare nämnda glas rakt in i eluttaget.

all new

mitt i tentaångesten slog existentiella ångesten light till. jag kände att jag absolut måste bli en ny och bättre människa, och det fort. dock går ju sådant inte att fixa på minuten, utan kräver väl någon slags plan och något slags arbete, antar jag, men vad vet jag egentligen? jag gav mig på högstadieklassikern i alla fall, ställde mig framför badrumsspegeln med kökssaxen och hackade bort valda bitar av min frisyr. tänkte att en ny människa gott och väl kunde börja med en ny frisyr. kändes lite bättre. blev egentligen bara några centimeters skillnad, och så går det ju inte att sätta upp längre, förstås.

The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble - Mutations EP

 


helgen vecka 48

Vem går över ett torg en lördag kväll
Vem går hem med den rätte och vem får en smäll?
Vem är det som är lycklig och vem luktar bränt?
Vem är dålig på riktigt och vem är ett skämt?
Det är sent och det dröjer lite till innan blommorna slår ut
Jag ser en bil,
jag ser en tjej,
jag ser en snut,
snart har helgen vecka 48 tagit slut
Det är sent och det dröjer lite till innan blommorna slår ut
Jag ser en bar
jag ser en man
jag hör ett tjut
snart har helgen vecka 48 tagit slut

ett tips inför helgen;


www.skrapanvintagemarket.se

saxj
ag funderar på vad som är okej att betala för ett smycke, eftersom jag nästan aldrig köper några. nu har jag i alla fall gått och förälskat mig i en liten silversax från erica weiner. (den går till och med att klippa med, fast särskilt vass är den ju inte förstås, men ja, den lilla leden mitt på fungerar utmärkt.) har varit inne på grandpa och petat på den flera gånger den gångna veckan. jag vet inte än, men den som lever får väl se.

projekt åt pipsvängen

okej, så här; jag hade något slags suicideblondeprojekt som väl gick sådär, då håret efter fyra hardcoreblekningar och en flaska silvershampoo fortfarande skiftade i gult. färgade om, och nu har jag någonslags råttfärgad nyans som nästan ser naturlig ut. nästan. ganska nöjd ändå, men lite konfunderad. vad gör jag för fel, varför vägrar mitt hår att samarbeta? det är ju ganska superblondt naturligt, typ såhär, men vägrar ändå ge efter för blekning.

 

ful webcambildserie, men söt grabb som spelar fiol i bakgrunden på den mittersta.

vår

något skissade på i våras, som jag tänkte sy, och som såklart aldrig blev av sen.


helgen då märta var här,

lyckades med konstycket att glömma kameran alla kvällar utom en.

monday monday monday


imorgon spelar tegan and sara på debaser medis. jag och tor har peppat i månader, men hade, såklart, glömt att köpa biljetter. visade sig vara utsålt och vår besvikelse visste inga gränser. idag hittade tor biljetter på blocket. awesome!

my parents were awesome


myparentswereawesome kan man ladda upp gamla bilder på sina föräldrar för att visa precis hur awesome de var då det begav sig. fantastiskt fint. här är några favoriter.

flick

flickskiss från igår. inte någon favorit egentligen.

och scannern åt viss opp alla detaljer och kontrasten som fanns. men det gör inget, vi ska nog bli vänner ändå, scannern och jag.


elak gris

nu har jag lyckats sparka liv i scannern igen, så här kommer en ganska gammal bild på en elak gris som sitter på en flickstackare och dricker lite bubbel.


shut up woman, get on my horse!

förra helgen hälsade vi på william och sofie i lund. det såg ut ungefär så här och var mycket festligt. kvällen slutade på en korridorsfest som var misstänkt likt en parodi på en fest i en amerikansk highschoolfilm. hade dock inte med kameran då. soundtracket för hela helgen var det här. (och i stekpannan står det 'resan till melonia' i smör, för att william skulle komma ihåg vad den hette nästa dag, eftrasom han tyckte att det lät som en fantastisk film)

 


märtmärt!


på fredag kommer märta och hälsar på, vilket gör oss i tullinge mycket glada och ystra!

farfar anders


i helgen var jag hos min farmor och farfar för att fira den yngre av dem, farfar, som fyllde 90. i födelsedagspresent fick han en cykel med sju växlar och en liten cykeldator så att han ska kunna se hur fort han cyklar och hur långt. eller ja, cykeln fick han redan tidigare i somras för att hinna cykla lite innan det blev ruggigt och kallt. 24 mil har han cyklat hittills på sin nya cykel. han är rätt awesome, min farfar.

snow (hey oh)

utanför fönstret snöar det, äntligen. fast lägger sig ordentligt gör det förstås inte än.

letar lägenhet, letar jobb, letar grafiskformgivningslinjer. känner mig vansinnigt duktig och ambitiös. bleker håret vitblondt och känner mig så jävla ny.

RSS 2.0