the good times are killing me


fylla it was. och ingen liten. två dygn av alkoholförtäring gav en monstruös bakfylla. men jag antar att man mår som man förtjänar. (dessutom har jag knyckt bilderna utan att fråga av jenny)

allt för stunden.

äntligen klar med skrivprojektet. sådant som egentligen tar mig en kvart drar ut på tiden och blir till timmar. för att jag är bäst, bäst i hela världen förmodligt, på att prokrastinera i evigheter och därmed skjuta upp det jag vill göra minst lika länge. (prokrastinera har förresten varit med favoritord senaste månaden, det slinker in i varannan mening.)

nu är jag klar i alla fall. funderar över helgen. finns lite för många alternativ. gamla favoritbandet spelar på söderport, men jag hoppar nog över det, efeter som gamla favoritlinda kommer hem. har jag hört ryktas. så jag hoppas på en liten reunion och en stor fylla istället.

det var nog allt för stunden, hej.

(fulaste bilden, men nog så illustrerande)

ödehus 1


när jag och malin inte har något bättre för oss så kör vi runt lite planlöst och letar efter ödehus. det här var det bästa vi hittade idag. det ryktas att det varit en bordell, men vad vet jag? det är i alla fall inte särskilt svårt att tänka sig det, med en källare inredd som ett  vrickat spa med massor av kakel och små rum med badkar i. resten av huset är också fyllt av små rum längst med korridorer. konstig planlösning för ett så stort hus i vilket fall. (och jag har hundra bilder till om någon vill se mer hus)
posar sönder


mina ben ser så långa ut. (eller inbillar jag mig?) i vilket fall, så här såg jag ut i dag, för den som bryr sig. (fast med glasögon, mina vanliga, de svarta herrbågarna i plast.)

munch


jag och tor begav oss till konstmuséet för att titta lite på munchutställningen som pågår nu. jag gillar honom skarpt den där killen. mycket flickor och svart och naket och sjukdom och död. det är sådana klichéer jag faller för.

!

har äntligen bokat taueringstid. tänkte att nu banne mig får jag ta tag i det här. på måndag klockan femton, då ni! motivet blir det jag tjatat om innan, det ser ut så här, ungefär.

så länge det finns stjärnor över oss


och det kommer kanske inte alltid vara vi två
bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara så länge våra hjärtan klarar av att slå

b-day

födelsedagen i förrgår var fin. obligatoriska frukosten på sängen vid halv sju, med överdådiga baguetter till både mig och tor, blommor, kort, lyxgodis och en tusenlapp. somnade om och sov några timmar till. vaknade, duschade, åkte in till kalmar i min nypimpade skruttford.

obligatoriska systemetbesöket, lyxar till det lite olika varisorter finöl, sen hem till tor. tor försvinner ut, och efter ett tag ringer marie och ber mig komma ut på framsidan. där väntar tor på söt häst, och ännu en fin häst till mig. väldigt oväntat och ännu mer uppskattat. jag brukar tjata, ofta, ofta, om att det vore roligt att ta upp ridningen igen. så det blev en skogstur med tor, och en paddockrunda ensam.

sen champange och mer presenter från märta och amelie och tor. söt bok om ånget allra finaste kortet (såg precis ut som vega) med löfte och klippning. från tor ett par dieselbyxor som jag suktat efter och provat säkert tio gånger senaste året. glad tjej!

senare möter jag john och ännu en runda på systemet följer. efter det börjar det droppa in diverse suspekta individer, och kvällen börjar fortsätter med mycket alkohol, utgång och lycklig tjej.

typ så. tjipp och hajk.

imorgon...


...fyller jag 20.
(och egentligen vet jag att jag inte kommer få några presenter, utan pengar istället. själlöst kanske, men välbehövligt. men önska kan man ju, har jag hört. och i så fall önskar jag mig det här. typ.)


häst vs. pojke

är för en gångs skull uppe innan åtta. känns fint. men kanske ska jag gå och lägga mig igen, det ligger en pojke i min säng och sover. eller kanske ska jag gå ut till hagen intill och hälsa på hästarna där.

underwaterpop


och så ser jag ut lite som en hemmasunkig popflicka idag. i min p.o.p.tröja. hoho, vilken ordvits!
nej, seriöst, jag är skittråkig idag.

birdsgardinerna till min mamma klara. ser ut såhär ungefär. tänkte mest säga det,

tjipp och hajk

little dragon


av en klicka-runt-bland -olika-bloggar-slump stötte jag på vad är ganska säker på är min gamla fiollärares sons band.
helt säker är jag förstås inte, men sött låter det, och en fin sida har dom. klicka på bilden för att komma dit.

sömnad

min ömma moder har sytt elefanten torbjörn till mig,
nu syr jag gardiner med fågelmotiv till henne.

morgon


att gå upp på morgonen är jättetrist, jag ligger hellre kvar i sängen och leker med torbjörns öron. torbjörn är min ljusblå tygelefant som jag har haft så länge jag kan minnas. min mamma har sytt honom till mig.

phil poynter
bloglovin

Follow birdcatcher
en bra sak; bloglovin. om du lägger till mig där så slipper du ju kolla då och då om jag skrivit något för att sedan upptäcka att så var inte fallet. och när jag väl skriver så får du veta på en gång. klicka bara på bilden, eller den som är likdan, fast mindre, i menyn till höger. smart va?

puss

Crossing Brooklyn Sandals


$164.99, och från modcloth, som nästan alltid

again; procrastination

och som vanligt kommer jag på mig själv med det jag är bäst på; att bara slöklicka runt för att slippa ta tag i något. idag väntar dock inte så fasligt jobbiga saker. jag har lovat mor min att sy henne ett par gardiner, och det går förhoppningsvis på ett kick. utöver det, måla norrsidan av garaget. och så äta lite såklart. jag borjar med att äta. såklart.

sushi

sushiarmband och sushiörhängen från shana logic

frogboy


okej,

allt kukade ur för mig, så jag tog bort nästan alla kategorierna, de var ändå ett uselt upplägg. så nu finns det en nästan tom som är tänkt att innehålla egenpysslade saker, och en annan som ska innehålla allt annat. det är också ett uselt upplägg, men det är i alla fall inte lika krångligt. aight.

bakfyllemorgon


såhär såg jag ut när jag kom hem vid halv fyra i natt. som du säkert redan gissat så är jag kalasfull på bilden.

en bakfyllemorgon följde, den tredje eller fjärde den här veckan skulle jag tro. såhär såg tor ut då.

twiggy frostbite


en annan bra sak är twiggy frostbite.
postrockspop som nötts hela veckan. det låter lite som sigur rós eller kanske múm. fast mer svenskt då kanske. de dyker upp på hultsfred, ska du dit så får du inte missa!sommar(större bild om du klickar)

klocka
jag tog förresten bort klockan, den gick ju ändå fel.
zenoclash


'Some months ago, I was surprised too, when I saw my little boy looked like a pig.'tor hittade ett spel som verkar fasligt sött. det är på nedladdning, så om screenshotsen är missvisande märker vi om en halvtimme. men ärligt talat, kan det här bli fel?

'Du iträder rollen som Ghat, en rävskabbsinfekterad Christian Bale-look-alike med moppemustach. Som son till den övermäktiga varelsen och hermafroditen Father-Mother är Ghat medlem i den mäktigaste klanen i staden Halstedom. Något som snart visar sig vara lika mycket nackdel som fördel, då Ghat snart blir förvisad av Father-Mother och dennas undersåtar som snart jagar dig till världens ände. Du kommer dock inte fly på egen hand; redan tidigt i handlingen slår du följe med den lågmälda kvinnan Deadra.'
-   fz.se

gårdagens bästa

malin, med knackig engelska och omisskännligt svenskt uttal, till londonbo; he's a dirty foreman, A DIRTY FOREMAN!
om jag inte missförstod det helt så ville hon berätta att någon var invandrare, men vad vet jag?

t


snart kommer tor, jag har saknat honom i lite mer än ett dygn. om en timme ska jag hämta honom vid bussen, och då kommer han att vara nyklippt och sötare än vanligt. jag är så vansinnigt kär i den killen.

workin' baby!

ringde för två sekunder sen, jobb på hemtjänsten i mönsterås. inte drömjobbet, men det funkar! lisa är glad.

undergrowth

finaste finaste porslinet hittade jag idag på http://www.undergrowthdesign.com. tänkte bara tipsa. samma sida säljer även underkläder. porslin och underkläder alltså, på http://www.undergrowthdesign.com.dilemma,

jag har, från första juli, garanterat jobb på café i centrala oslo. antingen fram till 15 aug, eller på obestämd tid.
jag har också jobb på hultsfredsfestivalen, som ligger i början av juli. dessutom väntar jag på svar från några jobb här i sverige. vad göra?

Här gå småttingar i gasmasker till bajonettanfall.


"Gasmasken vanställer altid på ett hemskt sätt människans ansikte. Hemskast verka den väl dock på barn. Här gå småttingar i gasmasker till bajonettanfall."

RSS 2.0