dark, you can't come soon enough for me.finns det något mer deprimerande än slentrian? jag sover bort mitt liv och orkar inte tänka mer just nu, antar att jag kvicknar till framåt kvällen. so long tills dess.

Ginna Triplett


lätt bakfull. längtar till våren.

nystart (igen)

var inne i stan och köpte nytt skissblock, nya pennor, ny mapp osv. det är inte det att jag inte har något skissblock, för det har jag, hur många som helst av varierande kvalité och storlek.
jag tycker om att markera varje nystart bara. tänkte att jag skulle ta upp tecknandet på något slags seriöst plan igen. det senaste åren har det mest varit på rutin, jag har ritat vad jag alltid gjort. kanske på grund av att jag haft bild som huvudämne hela gymnasiet, det tappar liksom lite av charmen när det blir något man måste göra vecka ut och vecka in, utan att kanske alltid ha lust. dessutom blir det ju så styrt, för det är ju sällan helt fritt, alltid nytt tema eller ny teknik. sällan man hinner fördjupa sig i något man verkligen fastnar för liksom. hm. nog gnällt.
tanken var att jag skulle börja bygga upp ett nytt portofolio då mitt gamla som jag jobbat på i flera år av misstag åkte i soporna. ehe.

i vilket fall så lär det nog inte bli så mycket av mina egna bilder här. än på ett tag iaf.
den som lever får väl se.

julie morstad

tuesday


okej, jag har ryckt upp mig, jorden går inte under. än. och jag har insett (som vanligt och igen) att den människa som kan göra mig mer trasig än något annat också kan göra mig lyckligare än någon annan. så, vad som inte går att göra ogjort är väl bara att glömma. och det fungerar faktiskt.
för den här gången.

(och jag vet att det är klychigt och jag vet att jag inte borde släppa det så lätt.
men ärligt talat, vem blir lyckligare av att älta saker om och om?)


jorden går underjag tror inte du förstår att jorden verkligen går under.

jag går sönder

jag förstår verkligen inte varför du gjorde så där.
det gör så ont och jag kan inte släppa det, än mindre göra det ogjort.

svartsjukans grönögda demon och yada yada.
men hur ska jag kunna lita på dig igen?

couchsurfande

hemma igen efter en veckas couchsurfande. vad som från början var tänkt att bli en helg i oslo byggdes på med två nätter i gbg, en dag i sthlm och två nätter till i norrköping. sj har en kampanj för de som är med i sj prio, som har inneburit att man kan resa nästan vilken sträcka som helst inom sverige för ynka 25 kr. fett naaajs. (rekommenderas varmt!)
under tiden hann tor få ett jobb, gå en utbildning och bli av med det igen. under loppet av tre dagar.

händelserik vecka minst sagt.

och nu är jag hemma igen och har tråkigt.
minst sagt.

update

nyårsklänningen är klar. ingen nyhet kanske. resultatet blev bra, om än lite kort, mycket nöjd i vilket fall. bilder kommer i sinom tid.

idag har varit en sådan där dag som bara inträffar högst en gång om månaden. en dag då jag uppför mig som att jag är snart tjugo år fyllda och nästan vuxen. en ta-tag-i-mitt-liv-dag helt enkelt. försenade kursuppgifter har påbörjats, räkningar har betalats, mejl har skickats och framtid har planerats. jag förstår inte varför jag inte gör det här oftare, det är få saker som får en att må så bra. jag kan knappt nämna en. tja, sex kanske. haha. nej, nu spårar jag ur. självklar finns det massa saker som får mig så här uppåt. men knappast något som skingrar vardagsångesten lika effektivt.

so long. nu ska jag fortsätta ta ansvar för mitt liv. (hoho)
Detektivbyrån - E18
(http://www.youtube.com/watch?v=BLTS0tcqgZE)
 RSS 2.0