han hatade världen åt dig


det regnar över stockholm idag. jag läser leonard cohens puckelryggens sånger, där varje ny dikt inleds med ett pyttelitet rakblad. jag dricker te. försöker att spara på cigaretterna, röker sakta.

marcela!


om allt går planenligt så blir det en heldag med min allra bästa cella på liseberg på lördag!

ja jävlar i min lilla låda!

ja, jävlar vad jag har ryckt upp mig. dagen har knappt börjat och jag har redan hunnit mer än jag vanligtvis gör på två. här har ni en kvinna som tar sina husliga plikter på största allvar!
   gått upp tidigt, lagat ordentlig frukost, diskat monsterberget med disk, städat, fixat mitt lastfm konto (som varit urkukat de senaste månaderna), duschat, tagit mig en 25 min promenad för att köpa disktrasor och för att ta en cigarett med tor, promenerat tillbaka.
   nu sväntar lite cvskrivande, csnsökande, och kanske en ommöblering för att sedan möta upp tor vid 17 igen. då blir det nog en tripp in till stan, den som lever får se. jag förstår att det inte låter så imponerande, men vanligtvis spelar jag bara farmville på facebook och petar näsan förstår du.

en kärlekshistoria

det slog mig just att sist jag satt på en buss mot sthlm, så satt det en grabb framför mig som tyckte var himla söt. han gick i min historiaklass, men jag hade aldrig pratat med honom, mest tittat på hans rygg.
det är honom jag ska flytta ihop med nu.

och precis såhär såg han ut på den bussresan;


sthlm

nu, om en timme, är det dags.
då sätter jag mig på bussen och åker norrut,
mot stockholm och tullinge.
där jag ska bo.
känns lite tokigt.

uppryckjag har tagit på mammas mössa från tidiga sextiotalet och ryckt upp mig.

vardagsångestallt har gått åt pipan för lisa, bollen har sprungit bort och det är punka på katten. all luft har gått ur.

såhär; en konstant ström av tårar har runnit utför mina kinder hela dagen, jag har vält allt på matbordet när vi åt, kastat en gaffel hårt på min mamma, sprungit därifrån och sladdat omkull på vardagsrumsgolvet, kräkts majs, fått superångestattacken och krälat runt. och så har jag sårat min pappa. det är det värsta. jag älskar min pappa så jävla mycket.

och snart är det dags att åka till jobbet. helt rödgråten och härligt mosig. tjo.

såhär.

jag har som tappat sugen/orken/lusten att blogga. för tillfället i alla fall. om du vill kan du få peppa mig lite.

RSS 2.0