valborg baby?

vad händer på valborg? blire något dekadent supande, eller vill någon kanske spela alfapet med mig? (OBS! jag kombinerar gärna de båda ovan föreslagna alternativen)

hejdånu får nackpiercingen som hängt med i ett och ett halv år gå. inte för att jag inte tycker om den, för det gör jag, det är min allra, allra bästa piercing. men den har blivit vansinnigt infekterad till och från, och nu är det mer illa än det någonsin varit, med äckliga varblåsor och sånt snusk. så, jag plockar ut den innan den migrerar på egen hand. hejdå.

kärnkraftverket i Ignalinaidag sunkar jag runt i systers shorts, mammas tröja, och pappas snusnäsduk (runt huvudet)
ska snart ut och måla vindpinade garageväggen sådär faluröd.

bilden (minus mig) kommer från http://www.jornmark.se/, där jan jörnmark har lagt upp bilder han tagit på vansinnigt vackra, överrgivna platser runt om i sverige och europa. awesome. har dock knyckt bilden utan att fråga. som vanligt.

ÅÅÅH KUK (dålig karma)

här är jag grymt stressad, måste skriva ut en ansökan och ett cv, för at sen kasta mig iväg med vindens fart till kalmar där jobb ska sökas som sedan går ut. då lägger skrivarjäveln av. eller, den svarta bläckpatronen tar slut. och inte ens gamla tjyvknepet att skriva ut i mörkblått eller mörgrönt eller så funkar. ååååh jag får dåndimpen, vad har jag gjort för att förtjäna det här?

torjag är alltid tryggast när du är en liten bit ifrån
en rörelse i ögonvrån
!!

och tro det eller ej, gårdagen förlöpte såhär;

jag ringde christer på coop, utan större lycka annat än den över att jag vågar ringa.
sen städade jag klart rummet, så att det nu  faktiskt ser ut som ett bebott ställe.
tillslut sydde jag en klänning, som jag blev nöjd med. bild senare idag förmodligen.

bathingsuits
fasligt söta baddräkter, alla från http://www.orlakiely.com/

fobi

det är bara det att jag är så jääävla rädd för att ringa. nä, nu får jag rycka upp mig och ringa till christer på coop.

procrastination

planen för idag är det här, so far;

  • söka jobb på coop, hemtjänsten, lokala bordellen, you name it.
  • byta rum, städa det, gömma hundra flyttkatonger som jag inte har någon lust att packa upp.
  • sy en klänning som jag hoppas blir söt som socker. köpte ett blommigt gammalt sextiotalspåslakansom inte var slitet alls.


(saker jag inte borde slösa tid på är skriva listor, läsa bloggar osv. det finns inget jag är så bra på som att skjuta upp saker.)
later on fuckers

partey

fest igen, ikväll. shoooo.

easy alphabet pony


(så söt bild, så knyckt från någon jag glömt bort vem det var.)

alfapet

spelade alfapet halva natten. tor fick till ett ord som han fick 107 poäng för, och min avund visste inga gränser.

jobb?

arbetsintervju imorgon, hemtjänsten i mönsterås. vi får väl se hur det går med det, gott folk. wish me luck.

AWESOME!


dejten var awesome, filmen var awesome.
ser för en gångs skull filmen innan jag läser originalet, serie i det här fallet.  gör mig glad att jag har den kvar.

<3 !

idag är det ett år med tor. det har gått fasligt fort och jag har varit fasligt glad, mest hela tiden. till kvällen planeras sushi och bio, watchmen kanske. me like. en riktig oldschooldate, bara för att vi aldrig har haft någon sådan.

hemma

är hemma en sväng, ute på landet. ska snart ut och göra sånt som man gör bäst här; rensar jordgubbsland och sätter potatis och lök. känns bra, som att jag gör något nyttigt och fint.

ps. jag har blivit getingstucken i handen, jag blev så paff att jag började gråta av ren överraskelse. lite ont gör det också, men jag antar att det snart är sommar nu då. ds.

neonland

hittade gamla borglömda neonpinnar som visade sig fungera utmärkt. åt mat, kedjerökte rosa cigaretter med guldfilter, drack oss salongsberusade på billigt vitt vin och sjöng kareoke. betedde oss som flickor bör. det var fint. utgång följde och vi var lyckliga hela natten.


fest hela veckan

är hemma och vänder lite snabbt. fest igår, fest idag, fest hela veckan.

glad påsk


(ägg smakar äckligt)

unicorn baby


stenmark baby


liten insikt.

jag tycker nog bättre om min gamla blogg. kanske överger jag den här till förmån för den andra. http://lostelephantlou.blogg.se/ för den intresserade läsaren som kanske bryr sig.

mer tid, mer klocka.

jag vet att min klocka uppe i hörnet fortfarande visar vintertid. vad jag inte vet är hur man ställer om den, så jag är rädd att vi får leva med det gott folk. om tiden inte finns är det trots allt ett litet problem. och i ärlighetens namn så sitter den mest där för syns skull. för alla har väl en klocka nere i högra hörnet på skärmen? titta på den i stället då. puss.

i want candy


man skulle skaffa sig en klocka. fast jag vet inte om tiden är viktig, eller om den egentligen finns. tid eller inte, det här är banne mig en supernajs klocka. från http://www.normalwatches.com/

http://www.antoinettefleur.fr

antoinette fleur gör mig glad.

this too shall pass

initiativförmågan är som bortblåst; ritar inte, syr inte, fotar inte. lägger istället upp hundra blogginlägg med innehåll av varierande kvalité. skissblocket används mest till att skriva tusen komihåg i (som aldrig följs upp).


dumdristighet (?)laddar ner  en kärlekshistoria från -70, för att den är söt och fin och för att jag känner att jag måste se den igen. vet inte om jag borde fortsätta ladda ner massor av trams och lite fint efter ipred. är lite rädd, men tillräckligt dumdristig för att ignorera det. det kommer sluta i olycka, banne mig.

yxa


med folköl i magen, solen i ögonen och iförd en fånig stråhatt bestämde tor sig för att gå lös med yxan. det var en syn för gudarna det.


(och det var soligaste dagen hittills)

ps.

om någon tycker det är blev en bildchock nu så var det för att jag hittade en sladd till min kamera. ds.

life/UNIVERSEvi köpte cigaretter, tre liter vin och nästan-chips i form av hjärtan och stjärnor, sen satt vi i gräset tills det blev så mörkt att vi inte såg varandra längre. fin dag, fin kväll. en sådan kväll då man känner att livet kanske vill en väl, du vet.

kitty hawk kisslock


söta fina underbara väskor från modcloth.com

besvikelse

rycker upp mig, söker olika utbildningar. fick för mig att jag ville försöka komma in på konstfack. det visade sig att ansökningstiden gått ut för en månad sen. åh, besvikelse, grymma besvikelse.

mys (+ frustration)

vidare spenderades dagen med att göra mest inget alls. träffade cella och victor som är hemma från utlandet, där cella visst även är medborgare numer, och maddi som inte jobbade så mycket. det dracks te och gicks i affärer. mysigt och fint och så. alldeles för länge sedan. mina vänner blir vuxna med jobb och flyttar, medan jag fördiver tiden med att sukta efter kläder jag inte har råd med. eftersom jag inte har något jobb, och följaktligen inga pengar.

tjipp och hajk.

du är osna

http://www.argalappen.se/
funkar fint att döda tid med. du är osna är favoriten. "du är osna. osna bättra än dig. så du parker bakom mig. vad dum är du!!!" förmodligen mest på grund av den mycket begåvade, lite naivistiska konstnären. självklart även på grund av tokigt språk och uppenbart vansinnig ilska. men mest på grund av bilden.

i dag

vad som har hänt, än så länge;
vega har rymt
tor har kastat mobiltelefon på mig, hårt, så att den gick sönder
vega har blivit återfunnen
ångerfull tor har serverat varm choklad
lisa har fått hosta

det är sånt här, precis sånt här, som gör att jag saknar sommaren.


att sova ute  under bar himmel i hängmatta med pojke och hund. det är sånt här, precis sånt här, som gör att jag saknar sommaren.

aj

ibland kommer saker ikapp mig, som jag trodde jag glömt.
och det gör ont.
morgondagen

planerna för morgondagen har helt plötsligt, vid halv tolv, drastiskt ändrats. det verkar nu som att jag ska ge mig av till gbg på en mer eller mindre spontan tripp tillsammans med märta och tor. markus krunegård ska spela, och märta har två biljetter. vem förutom märta som ska haka på är lite oklart än, vi får väl se imorgon. hur som helst så blir det nog najs.

yes box


yes box, that's me

fundering, forts.

kanske är det bara ett undantryckt röksug som det så najs att trycka naglarna i tandköttet? hm.
(jag har inte rökt på flera dagar nu.)

fundering

är det inte väldigt härligt att borra naglarna in i tandköttet när man sitter och stödjer huvudet i handen (med samma hand alltså) precis lagom hårt, så att det precis inte gör ont? eller är det jag som är lite tokig?

nico vegajag lyssnar på nico vega - no child left behind om och om igen för att bilda mig en uppfattning om dem, utifrån sex ynka låtar. kanske tycker jag att de är bra. det gör jag nog. du borde lyssna på nico vega, och om jag har fel så borde du rätta mig.

will the summer make good for all of our sins?


tim walker
múm - will the summer make good for all of our sins?
(http://www.youtube.com/watch?v=G3tuxHYpL0A)


01:18

skrivit ut intervju i några timmar. monotont men inkomstbringande. och tidskrävande. tio minuter tar tar ungefär en timme ett skriva ut. vansinnigt frustrerande. men så känner jag mig så fasligt duktig när jag blir klar med. duktigpoäng = glad tjej.

RSS 2.0