våren igen

breven fortsätter trilla in och jag inser att jag kommit in på (kanske) alla de tjugo kurser och utbildningar jag sökt. så nu är det bara att välja och vraka. men förmodligen blir det de två jag väljer iaf första iaf. jag är glad.tegan and sara - call it off
(http://www.youtube.com/watch?v=mp9WY7rBiBQ&feature=related)

våren

har kommit in till två kurser till våren, design i profession och teori och digital modeskiss. kickass!

spangleshjälper syster att sy balklänning (läs: syr hela klänningen åt henne), och planerar för min egen nyårsklänning.
nyår är väl i princip enda gången man kan vräka på med glitter, paljetter, lösögonfransar och alldeles för mycket av det mesta utan att skämmas. förutom möjligtvis pride.
jag är i vanliga fall inte särskilt förtjust i det där extravaganta, men att klä sig alldeles för överdådigt en gång om året kan man väl få göra? för, erkänn, det är ganska roligt att sy när man kan vräka på med paljetter, tyll, spets och rosetter. fast kanske inte allt det på en gång, ehrm. vi får väl se var det här slutar.

ny


jag hatar första inlägget. det antas väl slå an tonen, vara intressant och lova lite lagom. fuck that. jag orkar inte. (kan inte? vet inte?) och UH så bitter jag låter nu.  ni ser, nu blir det bara fel. egentligen är jag mest glad, men har redan framställt mig som en obotlig pessimist och cyniker. jag ger upp. skriver igen när jag kan uttrycka mig så att man förstår vad jag menar.

jag kan däremot lova att det inte kommer att förekomma suddiga mobilbilder, små hundar i kläder, särskrivningar eller lovord om tokio hotel.

något jag nästan lika säkert kan utlova är alldeles för mycket skitsnack och oväsentliga foton, det mest på gränsen till pretantiöst och med 'jag-är-bättre-än-er-alla-vibbar'. fast på ett försynt sätt. och med en gnutta självdistans. hoppas jag.
josse, jag, maddi

RSS 2.0